Saturday, November 24, 2007

Salaa, keilausta ja synttärit

Synttärilounas Chinta Riassa
Rodrigo ennen täyskaatoa
Osa salsaporukasta: Steve, minä, mun kämppis Niina, Rodrigo, Jerry, Christana


Heissan!

Australiassa äänestettiin tänä viikonloppuna uudesta pääministeristä. Puoluekamppailut on mielenkiintoisia täällä, kun puolueet saa haukkua maasta taivaaseen toisia puolueita ja yrittää mustamaalata niitä. Jotain, mitä en ole ikinä Suomessa nähnyt tapahtuvan! TV mainoksissa siis kerrotaan, että jos äänestät tätä puoluetta, menetät nämä etuudet ja nämä asiat ja poliitikko on meneisyydessään tehnyt tätä ja tota... Suomessa taas korostetaan omia puolia. Aika sirkus show oikeastaan. Onneksi mun ei tarvinnut äänestää. Aussilaisilla on äänestyspakko. Jos ei äänestä, sakko rapsahtaa...

Mun synttärit osu tänä vuonna keskelle viikkoa, joten päätin juhlistaa niitä muutamaa päivää aikaisemmin viikonloppuna. Olin jo pitkään suunnitellut pitäväni ne Luna parkissa. Se on huvipuisto Harbour sillan toisella puolella ihan keskustassa. Puisto ei ole mikään Särkäniemen veroinen, mutta sillä on pitkä ja mielenkiintoinen historia ja on semmonen paikka missä pitää käydän Sydneyssä ollessa. Meillä on tapana sanoa, se on sellainen asia, joka laitetaan `things to do`listalle. Lista ei ikinä tunnu lyhenevän, vaikka kuinka kävis eri paikoissa ja kerryttää eri kokekumiksia:) Aina löytyy uusia hauskoja asioita!

Kuitenkin... Lauanataina sato koko aamupäivän, joten viime hetkellä peruin huvipuistomatkan ja sain porukan kokoon lounaalle ja keilaamaan. Mun ei kannata vaihtaa hoitajan uraa keilaukseen.. Hävisin surkeasti:) pallo meni joka toisella heitolla ränniin... Mut hauskaa oli silti!

Illalla mentiin eri porukan kanssa salsaamaan. Olen löytänyt tämmösen uuden harrastuksen. Juttu alko siitä kun ystävät Hillsongista sai houkuteltua minut mukaan salsaklubiin. Siitä se lähti, nyt en saa tarpeeksi tanssimisesta:) Kävin ekalla tanssitunnilla viime maanantaina. Ensimmäinen tunti monesta toivottavasti. Illalla ohjelmassa oli live bändejä jotka tahditti menoa pikkutunneille asti. Neljä tuntia tanssittua alko iskeen uupumis. Tanssiminen on rankka laji.

Tänään on aikaa rauhottua, ottaa rauhallisesti ja muistella viikonlopun tapahtumia. Pari päivää aikaa vielä nauttia 25 vuotiaana olosta:) Lähden tästä salille, sitten illalla kirkkoon... Hauskaa viikkoa kaikille:)

No comments: