Wednesday, November 7, 2007

Blogi

Vihdoin koitti päivä jolloin istahdin tietokoneen ääreen ja päätin aloittaa blogisivun itselleni..Ei siinä mennyt kuin puolitoista vuotta.. :)

Kuulin juuri Suomen ampumisvälikohtauksesta... Järkyttävää... Ei pysty ymmärtämään mitä sen nuoren miehen päässä liikui.. Mikä sai hänet tekemään jotain niin kamalaa..Uutinen oli Sydneyssä pääuutisostikkona, mikä on jo sinänsä merkittävää. Aussilaiset uutiset kun on yleensä niin Aussi painotteisia ja ennemmin uutisotsikkoina on rugbyn tulokset ja Britney Spearsin viimeiset mokailut, kuin mitä maailmalla tapahtuu... Käynkin aina ylen nettisivuilta katsomassa mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Useimmat jo tietääkin, että olen saanut neljän vuoden viisumin hyväksyttyä! Olen tosi onnellinen siitä! Viisumi ei tarkoita sitä että jään tänne neljäksi vuodeksi, mutta se antaa siihen mahdollisuuden. Mulla ei ole oikeastaan hajuakaan miten pitkäksi aikaa haluan jäädä tänne. Otan täällä päivä kerrallaan ja nautin olostani. Sitten kun tuntuu siltä että on aika lähteä kohti uusia maisemia ja haasteita, niin lähden. Mutta tällä hetkellä tiedän että Jumalalla on vielä paljon suunnitelmia mulle Australiassa:) Ja mikäpä täällä auringon paisteessa on ollessa...

No comments: