Saturday, November 10, 2007

naamiasjuhlat

Heissan!

Vietän rauhallista sunnuntaipäivää. Aurinko paistaa ulkona pitkästä aikaa... täällä on ollut niin sateista koko viikon. Sydeney kaipaa sadetta, joten siitä pitää olla kiitollinen..Täällähän on jatkuvia vesirajoituksia. Nurmikkoja ei saa kastella, suihkuaikoja pitäisi lyhentää..

Oltiin eilen yhden suomalaisen tytön 30 v. synttäreillä. Niina on asunut koko ikänsä Australiassa, molemmat vanhemmat on suomalaisia. Hän ei tosin puhu paljoo suomea. Hän käy kans suomiseuran järjestämissä nuorten illoissa. Mahtava paikka tutustua ihmisiin!

Anyway... Eilen vietettiin hänen synttäreitään. Ne oli naamiasjuhlat ja teemana oli: Mitä haluat olla isona (kun olit nuori).... Olen aina halunnut olla jotenkin liikunnan parissa, ensimmäinen ajatus oli liikunnan opettaja.. Mutta sitten asua valitessa ajattelin, että jostain muusta ammatista saisi paremman näköisen asusteen. Pysyin liikuntateemassa ja valitsin tennis pelaajan. Ihmisillä oli niin hyviä asuja juhlissa... Joukossa oli 2x Miss Suomi, pari lentoemäntää, lääkäreitä, sairaanhoitajia, hevosratsastajia, lentokapteeni, palomiehiä, poliiseja... Mieleen tulee Anssi Kelan biisi, "heistä tuli muurareita..." Eilinen oli kyllä hauska ilta. Jotain erilaista tavallisiin juhliin verrattuna.

Lähden kohta Hillsong -kirkkoon jumalanpalvelukseen. Hillsong on mahtava kirkko. Täynnä nuoria ihmisiä ja hyvin musiikkipainotteinen paikka. Heidän musiikkinsa on tunnettu maailman laajuisesti! Siellä on mahtavia puhujia, ja heidän sanansa koskettaa suoraan sydämeen. Paras tapa päättää tämä viikko ja saada eväitä seuraavalle viikolle!



Serena Williams, Miss Suomi 1997 Hilkka ja kovis Ian

Kapteeni Niko, räppäri Otso, Paula-balleriina, lentoemo Anna, Miss Suomi, synttärisankari Niina (lentoemäntä) ja tämän vuoden Miss Suomi Michaela

No comments: