Tuesday, December 25, 2007

Hauskaa Joulua!

Hyvää Joulua kaikille toivoo Jenni-, Nathalia-, Nina- ja Mikutonttu!!!!!
Viiden tähden ravintola ala Mats ja Nanna. Voin suositella kaikille!
Illan paras joululahja: laatikko täynnä suomalaista ilmaa!!



Joulutervehdykset kaikille Suomeen:)

Soittelin juuri kotiin Kuruun ja kuulin ettei Suomen Joulu ollut valkoinen... Toivottavasti Joulutunnelma oli kuitenkin kaikilla katossa ja et kaikki sai viettää Joulun perheen ja rakkaiden kanssa!

Mulla on ollut tosi onnistunut Joulu. Nyt Joulu alkaa loppuun. Huomenna, Tapaninpäivänä, menen takaisin töihin. Jouluaattona meidät kutsuttiin Matsin ja Nannan luo illalliselle. He ovat asuneet Australiassa yhtä kauan kuin minä, eli pian kaksi vuotta (aika menee niin nopeasti) Ilta oli aika suomalaispainotteinen. Videstätoista ihmisestä kymmenen oli suomalaista. Ja se kyllä näky ruuassa:) Oltiin talkooporukalla tehty ruuat. Olimme Ninan kanssa hyvin ylpeitä meidän tekemästä porkkanalaatikosta. Kummallekin se oli eka yritys laatikon teossa. Mutta lopputulos oli erinomainen ja tekovaihe hauska. Olimme kuin kaksi lasta keittiössä hääräämässä:)

Illallispöydältä löyty laatikot, kinkut, piirakat, savulohet, rosollit, sillit, perunat...kaikki mahdollinen. Aterian kruunasi Jennin tekemä passion hedelmä- mango-juustokakku joka meni hetkessä! Ruuan jälkeen oli lahjojen jako ja joulupukin apulainen, Jenni, sai kunniat jakaa paketit. Siinä sitten selvisi kuka oli ollut kiltti ja kuka tuhma... Olin näköjään käyttäytynyt tänä vuonna. Sain niin paljon lahjoja. Kiitos muuten kaikista paketeista Suomesta. Olivat meiluisia! Paras pukin kontista vedetty lahja taisi tänä vuonna olla liput Phantom of the Operaan! Toukokuussa ensi vuonna pääsen nauttiin kulttuurielämyksestä!

Matsi sai hyvän lahjan kanssa... Hän sai tyhjän laatikon, johon hänen veljensä totesi, ettei se suinkaan ollut tyhjä, vaan se oli hänen tulijaisensa Suomesta, suomalaista raitista ilmaa! Illan paras vitsi!

Joulupäivä meni sitten rauhallisimmissa merkeissä. Aamulla menin kavereiden kanssa kirkkoon, koska koin tärkeänä kunniottaa Joulun todellista merkitystä, Jeesuksen syntymää maailmaan. Niin usein se tuntuu unohtuvan ihmisiltä... Päivällä mun ja Ninnun luo tuli pari kaveria ja siinä taas jatkettiin syömistä ja katsottiin perinteinen lumiukko-elokuva. Surullinen loppuhan elokuvalla oli mutta niinkuin Jenni totesi, jotkut ihmiset tekee suuren vaikutuksen sun elämään mutta viippyy vain hetken...

Mutta oikein rauhallista ja siunattuna Joulua kaikille ja jännittävää Uuden vuoden odotusta. Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Olen ainakin hyvin positiivisin mielin ottamassa vuoden 2008 vastaan!

No comments: