Friday, February 24, 2012

SUURI ELÄMÄNMUUTOS!








Moikka kaikki!

Meidän elämä muuttui täysin 16. helmikuuta kello 09.32. Meidän pikkuinen poika, Levi (suomalaisittain Leevi) saapui tähän maailmaan! Synnytys oli tarkoitus käynnistää 17. päivä, kun Levin synnytys meni niin paljon yli lasketun ajan, mutta poika päättikin sitten yllättää meidät viime hetkellä. Olen onnellinen että synnytys tapahtui luonnollisesti.







Me olimme Jerryn kanssa valmiita pitkään synnytysprosessiin, näin meitä oli valmistettu synnytystunneillakin, mutta me yllätyttiin molemmat positiivisesti! Synnytys oli erittäin nopea, mika on harvinaista ensisynnyttäjälle. Ensimmäisestä supistuksesta vauvan syntymään kesti vain 6 1/2 tuntia! Meidän kätilökin, jolla on nyt useampi synnytys takana, oli aivan hämmillään synnytyksen nopeudesta! Me pääsimme samana päivänä kotiin sairaalasta, 6 tuntia synnytyksen jälkeen. Siitä on paljon hyötyä että työskentelen vastasyntyneiden teholla, muuten emme olisi päästy niin pian kotiin.



Nyt odotusaika tuntuu kaukaiselta muistolta. Ainoa muisto raskaudesta tällä hetkellä on mahalla roikkuvat ylimääräiset kilot:) Toivottavasti ne saadan kuriin pian. Mutta tietenkin järkevin mielin aloitan kevyen kunto-ohjelman ja terveellisen ruokavalion.

Olemme Jerryn kanssa nautittu vanhemmuudesta 9 päivää! Elämä pyörii nyt täysin Levin ympärillä. Poika syö n. 8 kertaa päivässä ja nukkuu suurimmaksi osaksi loppupäivää. Levi on kyllä alkanut olla virkeämpi viimeisinä parina päivänä, ja haluaa että häntä viihdytetään. Hän meinaa että hän on isompi kuin todellisuudessa ja haluaa viettää aikuisten kanssa enemmän aikaa! Kyl niitä vauvan viihdyttäjiä löytyykin...Meidän lisäksi minun äitini on myös meitä auttamassa vielä kolme viikkoa. Hänestä on ollut suuri apu, sillä vauvan hoidon välissä ei tunnu olevan tarpeeksi aikaa tehdä arkiasioita kuten kokkailla ja siivota. Vieraita olemme pikkuhiljaa alettu ottamaan vastaan. Ensimmäisen viikon me vietettiin ihan perheenä ja mummojen kesken, mutta nyt tuntuu että on energiaa nähdä muut ihmiset ja Levikin on siihen valmis. Ihana näytellä häntä muille!



Jerry on ollut lomalla Levin syntymästä asti, mutta joutuu maanantaina palaamaan töihin. Luulen että paluu töihin tulee olemaan vaikeata. Jerryn sanojen mukaan, tämä viikon loma on ollut paras hänen elmässään! Todellisuuteen palaaminen tulee aina väistämättä! Itselläni on loppuvuosi vapaata, mutta luulen että sekin aika tulee vierähtään todella nopeasti!







Nyt pieni nälkämonsteri alkaakin heräileen. Makkarista kuuluu vaativaa huutoa! Täytyy mennä poikaa passaamaan:)

Onnellinen Äiti

P.S. kuten huomaatte, pieni Levi on ollut jo paljon kuvattavana...


2 comments:

Heli said...

Onnea koko perheelle ♥

Heli said...
This comment has been removed by the author.